Fiatal férfit szeretni jellemzők

Jól ismert helyzet, ismerős érzés és ismerős gondolat. Melléfeküdt; "szilveszterkor minden megengedett" alapon. A fiú hátulról átkarolta. Hosszú kezeit a mellein fonta át, és szorosan magához húzta.
Azonnal elöntötte a forróság, mint kamaszlányokat a vérzés. Egy pillanat, és megsemmisül, elég, vagy porrá válik, úgy érezte.
- NEEEEEEEEM!!! - üvöltött fel benne a felébredt belső hang. - Csak ezt ne!
Hány ilyened volt már, amibe aztán majdnem belehaltál? Már nem emlékszel? Ilyenkor hol van a te nagy tudatosságod és éberséged, megérzésed és telepátiád? Hányszor feküdtél már nálad sokkal fiatalabb férfi ágyába, hányszor hitetted el magaddal, hogy még te is kamaszlány vagy, mint a saját lányaid? Hányszor szerettél bele tíz-húsz évvel fiatalabbakba, és hányszor csalódtál fájdalmasan? Hányszor akarsz még megalázottan orra bukni a saját csapdádban, és ordítozva kérni, hogy húzzon Márk-i valaki?
A szerzőnek, aki magyar-angol szakos tanárként dolgozott éveken át, de párhuzamosan mindig valamilyen lapnak, később internetes magazinnak írt, kifejezett célja és elkötelezettsége e könyvvel is a személyes, de nem személyeskedő hangvételű írásain át vigaszt, megértést, együttérzést adni az értő és érzékeny olvasóknak. Gyógyuló és gyógyító íróként, beszélgető partnerként, önismereti trénerként, kapcsolatra lép mindenkivel, aki őszintén ki meri mondani az érzéseit, úgy, mint ő, és aki mindent megtesz azért, hogy életében sárból arannyá változtassa önmagát, mely alkímiai folyamatot ő is élete legizgalmasabb - és remélhetőleg nem leglehetetlenebb - kísérletének tart.