Fordított világ jellemzők

2010. novembere és 2011. májusa között egy név fogalommá vált.
Alekosz. Az RTL Klub Való Világ című műsorának negyedik szériáját nyerte meg az érdi fiatalember. A hihetetlen nézettséggel büszkélkedhető VV4 emblematikus alakjává nőtte ki magát. Mondataival szállóigéket teremtett, új "értelmet" adott az udvarlásnak, a bent töltött 165 nap alatt mindvégig szerethető maradt.
A közel fél év során filmes hasonlatival és a saját kútfejéből merített bonyolult eszmefuttatásaival nézők millióit ültette nap mint nap a képernyők elé.
Ez a könyv 165 nap története, de mégis több annál. Alekosz beavat bennünket a VV4 kulisszatitkaiba, megosztja velünk cselekedeteinek mozgatórugóját, és kíméletlenül elmondja véleményét játékostársairól. Ugyanakkor visszaemlékszik életének olyan szakaszaira, amelyek alapvetően a mai napig is kihatással vannak mindennapjaira, s magyarázatot adnak arra, hogy egy-egy szituációban miért éppen azt tette a villában, ami hozzásegítette a győzelemhez.
A fotókkal gazdagon illuszrált könyv nemcsak azoknak szórakoztató, s helyenként elgondolkodtató olvasmány, akik nézőként követték Alekosz villabeli életét, hanem azoknak is, akik eddig nem voltak rajongói a reality show műfajának.