Gyógyítsd meg családtörténetedet! jellemzők

Mindnyájunknak vannak öröklött családi mintáink, amelyek nagy erővel befolyásolják mindennapjainkat, s amelyeket akkor is fenntartunk, ha azok már kárt okoznak nekünk. Arisztotelész mondása szerint: "A kezdet legkisebb eltérése az igazságtól később az ezerszeresére nő" - ez az az ok, ami miatt vissza kell mennünk családtörténetünkben, és meg kell keresnünk azt a -kezdetben akár csak apró- problémát, amely az idők során hatalmasra duzzadt.
A hiedelmek és hagyományok téglafalakként emelkednek a családokban. Legtöbbször szűkös pénzügyekkel, érzelmi-fizikai egészséggel, képzettséggel és karrierrel, társas kapcsolatokkal, valamint a spiritualitással függenek össze. Amikor éjszaka távol kerülsz a várostól és annak fényeitől, rácsodálkozol, mennyi csillag is van az égen. A tudatalattid ehhez hasonlóan működik: ha a tanult, tudatos mintákat félretolod, valódi igényeid felragyognak.
Ismersz- e olyan családokat, amelyek jólétben élnek, általában egészségesek, s a legtöbbet hozzák ki kapcsolataikból is? És olyanokat, amelyek folyton küszködnek a pénzért vagy az egészségért, ráadásul szerelmi téren sem cserélnél velük? Vajon mi okozza ezt? Puszta véletlen? Lehetséges-e változtatni rajta? Ha valóban szeretnénk meggyógyítani a családtörténetünket és önmagunkat, ez a kötet hasznos társunk lesz e nemes cél elérésében.