Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Szécsi Noémi és Fehér Béla négykezese különös utazásra csábít: a szerzők a 20. századi magyar hadikonyhatörténetét, a pótélelmiszerek, ingyenkonyhák, gulyáságyúk és főzőládák világát dolgozták fel az elsővilágháborútól és a Tanácsköztársaság hónapjaitól kezdve a második világháborúig, egészen Budapestostromának idejéig. A kötetet többtucatnyi korabeli recept egészíti ki: az olvasó elsajátíthatja belőlükegyebek mellett a suhantott leves, a tejfeles tojáspörkölt, a babtorta vagy a tej nélküli palacsintaelkészítésének művészetét. A számos korabeli forrást feldolgozó, fotókkal és egyéb dokumentumokkalillusztrált kötetet a szerzők újságírói kíváncsisággal, esszéista lendülettel és természetesen a tőlükmegszokott szépírói szaktudással szervírozták gasztrorajongóknak, valamint a művelődéstörténet irántérdeklődőknek kihagyhatatlan!
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
HAMISGULYÁS - HADIKONYHA A 20.... ár és hasonló termékek
HAMISGULYÁS - HADIKONYHA A 20. SZÁZADI MAGYARORSZÁGON jellemzők
Szécsi Noémi és Fehér Béla négykezese különös utazásra csábít: a szerzők a 20. századi magyar hadikonyhatörténetét, a pótélelmiszerek, ingyenkonyhák, gulyáságyúk és főzőládák világát dolgozták fel az elsővilágháborútól és a Tanácsköztársaság hónapjaitól kezdve a második világháborúig, egészen Budapestostromának idejéig. A kötetet többtucatnyi korabeli recept egészíti ki: az olvasó elsajátíthatja belőlükegyebek mellett a suhantott leves, a tejfeles tojáspörkölt, a babtorta vagy a tej nélküli palacsintaelkészítésének művészetét. A számos korabeli forrást feldolgozó, fotókkal és egyéb dokumentumokkalillusztrált kötetet a szerzők újságírói kíváncsisággal, esszéista lendülettel és természetesen a tőlükmegszokott szépírói szaktudással szervírozták gasztrorajongóknak, valamint a művelődéstörténet irántérdeklődőknek kihagyhatatlan!