harman/kardon - Go + Play - fehér jellemzők

BLUETOOTH VEZETÉK NÉLKÜLI ZENELEJÁTSZÁS

A Bluetoothnak szabványnak köszönhetően kedvenc zeneszámaidat vezeték nélkül küldheted át a hangszóróra, így kényelmesen vezérelheted azt, és élvezheted az egész helységet betöltő dinamikus hangzást.   

BEÉPÍTETT AKKUMULÁTOR

Az új GO AND PLAY az előddel szemben már beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, ami 22200 mAh kapacitásával lenyűgöző hangvisszaadás mellett is 8 órán keresztül ki tud szolgálni. Ha még ez sem lenne elég, okostelefon, illetve táblagép tápellátását is képes biztosítani egy egyszerű USB töltőkábel segítségével.

WIRELESS DUAL SOUND

Ha egy eszköz már nem bizonyulna elegendőnek, nem kell kétségbe esned, hiszen két GO AND PLAY vezeték nélküli párosításával még nagyobb élményben lehet részed! 

CSATLAKOZZ EGYSZERRE TÖBB ESZKÖZZEL!

Az új GO AND PLAY lehetőséget nyújt arra, hogy egyszerre 3 okostelefon, vagy táblagép csatlakoztatásával a zene egy pillanatra se álljon le. Ha nem lenne ötleted mi legyen a következő zeneszám ne aggódj, egy társadnak biztosan lesz!

DUAL MICROPHONE CONFERENCING SYSTEM

A Harman/Kardon zajszűrő rendszerével kristálytiszta beszélgetéseket tudsz folytatni a kihangosító funkció használata közben.