Hazai tájak - hazai ízek - Ízőrzők szakácskönyvsorozat I. díszdoboz jellemzők

Főztek már herőcét, böllérjózanítót, cicvarát és a többieket? Ha nem, éppen itt az ideje! Négyszáz hazai konyha titkát fedi fel az Izőrzők szakácskönyvsorozat. Magyarország legszebb tájainak legjobb ízeit varázsolhatják az asztalra az ország legügyesebb háziasszonyainak és házigazdáinak segítségével. Halak, vadak, káposztás és boros ételek, sült és kelt tészták kavalkádja elevenedhet meg a receptek nyomán az Önök otthonában. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a kötetekben. 1. kötet ÉTELEK ADVENTTŐL VÍZKERESZTIG - TÖLTÖTT CSUKA és a többiek 2. kötet HALÉTELEK - PETYEG és a többiek 3. kötet ÉDES KELT TÉSZTÁK, KALÁCSOK - TÖKÖS BÉLES és a többiek 4. kötet A DISZNÓVÁGÁS ÉTELEI - BÖLLÉRJÓZANÍTÓ és a többiek 5. kötet KÁPOSZTÁS ÉTELEK - LUCSKOS KÁPOSZTA és a többiek 6. kötet HÚSVÉTI ÉTELEK - CICVARA és a többiek 7. kötet VADÉTELEK - RAPSICS VADAS és a többiek 8. kötet BOROS ÉTELEK - HÓLABDA és a többiek 9. kötet SÜLT TÉSZTÁK - HERŐKE és a többiek 10. kötet DIÓS ÉTELEK - DARUNYAK és a többiek