iHealth - GLUCO BG5 okosvércukorszint-mérő jellemzők

A Wireless Smart Gluco-Monitoring System segítségével mérheted és nyilvántarthatod a vércukorszintedet, egy hordozható tesztelőállomás és Bluetooth-képes mobileszközöd használatával. A maga nemében első ilyen típusú termék, mely ideális társ utazásokhoz. A csomagban találhatsz egy karcsú mérőeszközt, mely könnyen leolvasható LED-kijelzővel rendelkezik. A pontos eredmények közléséhez mindössze 5 másodpercre van szüksége. Az ingyenes alkalmazás időt spórol számodra és csökkenti a hibalehetőségek számát azzal, hogy hogy automatikusan vezeti az eredményeket és számolja hány tesztcsíkod maradt még. A biztonságos és ingyenes felhőszolgáltatás segítségével pedig bárhol hozzáférhetsz a korábbi eredményeidhez.

  • Ötmásodperces tesztelési idő. Spórolj időt és zárd ki a hibalehetőségeket az automatikus működéssel.
  • Oszd meg az eredményeidet azonnal a barátaiddal, családoddal, vagy az orvosoddal.
  • Automatikusan nyomon követheted a tesztcsíkok mennyiségét és lejárati dátumát. Állíts be értesítéseket a gyógyszerek vagy inzulin adagolásával kapcsolatban.
  • Automatikusan vezetheted a teszteredményeket egy naplóban, ami szükségtelenné teszi a manuális adatbevitelt. Az eredményeken biztonságosan tárolhatod az ingyenes iHealth fiókodon.

Miután letöltötted az ingyenes  “iHealth Gluco-Smart” alkalmazást az App Store-ból máris használhatod a Wireless Smart Gluco-Monitoring rendszered. Könnyedén ellenőrizheted a vércukorszinted, tesztcsíkjaid számát, gyógyszereid és az inzulint, bárhol is legyél.