Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Ebben a második kötetben a szerző, Shakuntala Saraf asszony bevezet bennünket a sokízű indiai konyha sűrűjébe. Itt az idő, hogy megismerkedjünk az indiai és a nyugati konyha házasításából kerekedett izgalmas ízekkel, alapanyagokkal, ételkészítési eljárásokkal, és azzal az életörömmel, amit maga a főzés jelent. Shakuntala legnagyobb álma, hogy megismertessen az indiai konyhával, melynek vegetarianus ételeit minden esetben nagy adag változatossággal, kreativitással fűszerezi. Úgy tartja, hogy a jó ételhez, - mint ahogy az élet sok más dolgához - is egy kevés munka, és egy jó adag fantázia szükségeltetik, s hogy a főzés élvezete ugyanaz az élvezet, amit alkotás közben és után érezhetünk.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Ebben a második kötetben a szerző, Shakuntala Saraf asszony bevezet bennünket a sokízű indiai konyha sűrűjébe. Itt az idő, hogy megismerkedjünk az indiai és a nyugati konyha házasításából kerekedett izgalmas ízekkel, alapanyagokkal, ételkészítési eljárásokkal, és azzal az életörömmel, amit maga a főzés jelent. Shakuntala legnagyobb álma, hogy megismertessen az indiai konyhával, melynek vegetarianus ételeit minden esetben nagy adag változatossággal, kreativitással fűszerezi. Úgy tartja, hogy a jó ételhez, - mint ahogy az élet sok más dolgához - is egy kevés munka, és egy jó adag fantázia szükségeltetik, s hogy a főzés élvezete ugyanaz az élvezet, amit alkotás közben és után érezhetünk.