Ízvarázs jellemzők

Az Ízvarázs nem egyszerű szakácskönyv - mámorító utazásra invitál mindenkit az érzékszervek birodalmába. A vanília bársonyos lágyságától a citrusfélék savanykás ízéig, a csokoládé csábítóan édes zamatától a csili tüzes temperamentumáig - egyszerű és alapvető ízek, ha fantáziadúsan vegyítjük más alapanyagokkal, elvezetnek egy csodálatos birodalomba, ahol különleges élvezetekben lehet részünk. Donna Hay klasszikus stílusban íródott könyve tizennégy ízletes alapanyagot mutat be, bebizonyítja, hogy friss alapanyagokból mennyei ételeket készíteni nem is olyan ördöngös mutatvány. Minden egyes fejezet zamatok változatos sokaságával csigázza fel érzékeinket, az édestől a savanyúig, a csípőstől a sziruposig, ízletes alapanyagok várnak arra, hogy felfedezzék őket. Először egyszerű recepteket társít, majd fokozatosan jutunk el az íncsiklandó receptek mindenkit elkápráztató parádéjáig.