Az Osztrák-Magyar Monarchia ízeiből jellemzők

Kolev András és Dr. Lelkes Miklós Zsolt egyaránt a jól elkészített, finom ételek rajongói, de érdeklődésük kiterjed a történelemre és a szépirodalomra is, így született meg Az Osztrák-Magyar Monarchia ízeiből c. könyvük, amely 16 nemzetiség, összesen 77 híressé vált ételét mutatja be. A benne levő receptek olyan tanácsokat is tartalmaznak, amelyek más, hasonló ételek elkészítésénél szintén hasznosíthatóak. Jó étvágyat! kívánságuk mögött az is érződik, hogy szeretnék, ha az egykori Monarchia mai népei megértéssel néznének közös múltjukra, történelmükre, és többször találkoznának egymással megterített fehér asztalnál, békességben... Az Underground Kiadónál megrendelhetőek Lelkes Miklós Zsolt alábbi könyvei: Sárkányölők vére (színdarab az 1956-os magyarországi forradalomról), Ősi kincsünk: a magyar konyhaművészet, valamint a Kötéltánc (kalandregény) és az Úton (elbeszélések).