MANÓK, ANGYALKÁK TERMÉSEKBŐL - SZÍNES ÖTLETEK 63. jellemzők

A természetben járva néha csak le kell hajolnunk egy-egy szépséges formájú termésért, tobozért, dióért, majd otthon a varródobozunk mélyén meglapuló maradék csipke- és szalagdarabkákat felhasználva, máris tündéri angyalkákat és manócskákat készíthetünk.A könyvben bemutatott figurákhoz használt termések nem mind hazaiak, sok közülük a világ különböző pontjairól származik, ezek hobbiboltokban beszerezhetők. A konyhában megtalálható fűszerek közül is szemezgethetünk, ezeket, mint pl. szegfűszeg, szezámmag, a figurák díszítésére használhatjuk. Bátran kísérletezhetünk tehát ezekkel az anyagokkal, a könyv figurái mellett készítsünk saját tervezésű díszeket, figurákat, amelyekkel még ünnepibbé tehetjük az adventi és a karácsonyi időszakot.A tartalombólAnyagok és eszközökAlapvető tudnivalókManók, angyalkák, díszekFahéjmanók fenyőerdőbenFatörzsgyertyákHópelyhekAranyszínű angyalkák és manókRózsaangyalokCsipkesapkás angyalokFilcruhás tobozmanóFagymanókBordó angyalokLótuszangyalkákTobozanyókákSzen