Meditációs kártya I. csomag (CD melléklettel) jellemzők

"Van egy saját Mestered? Van akit bármikor megkérdezhetsz, ha elakadsz az úton?
Tudod melyik a lelki fejlődés leghatékonyabb módszere?
Ha lenne egy saját spirituális Mestered, akit bármikor zavarhatnál a lelki problémáiddal, és Ő megadná Neked a legjobb válaszokat, akkor ezerszer gyorsabban haladnál az utadon! Egy Mester irányításával mindig megtalálnád a helyes döntést, mert olyan gyakorlatokat adna Neked, amelyekből felismered az igazságot!
Nos, nem kell várnod még 1000 évet a Mesteredre, mert a saját belső bölcsességed a Te legkiválóbb Mestered, csak elő kell hívni, meg kell fejtened az üzeneteit! Ha megérted, hogy mit súg a Felettes Éned, akkor mindig tudni fogod a helyes irányt, nem tévedsz el a spirituális utadon.
Ehhez a belső kapcsolattartáshoz fejlesztettem ki a Meditációs kártyákat, amelyeket a Tarot kártyákhoz hasonlóan tudsz használni. A 64 lapon önismereti, spirituális és problémamegoldó meditációk szerepelnek, amelyekből egy kérdést feltéve húzol egy lapot, és az azon levő meditációt elvégezve a Legbelsőbb Éned adja meg a válaszokat.
Számtalan barátom és tanítványom rendszeresen használja a kártyákat, naponta húznak meditációt vagy problémamegoldó gyakorlatot, és azt mondják hihetetlenül pontosan telibe találja a dolgaikat! Olyan felismeréseik születnek a kihúzott és elvégzett meditációkból, amelyeket addig hónapok alatt sem találtak meg! Egy élő Mester után, ezek a lapok adják a leghatékonyabb segítséget számukra." (a Szerző)
A Meditációs kártya csomag a következőket tartalmazza:
- 64 kiváló minőségű meditációs kártya
- használati útmutatót, a kártyákon szereplő meditációk részletesebb kifejtéséhez
- meditációs CD, 3 db 16 perces zenés meditációval, a meditáció elsajátításához