Megtalált álom jellemzők

Az Álom-trilógia első részében Laura Templeton Margóval és Kate-tel egy csinos kis boltot nyit. Az üzlet jól megy, a kaliforniai Big Sur lakosai és nyaraló vendégei szívesen járnak ide vásárolni s közben egy pohár pezsgőt meginni.
A Merész álomban Margo Sullivan, a csodaszép fotómodell találja meg az első arany pénzérmét s vele együtt a boldogságot Joshua Templeton, aTempleton-szállodák jóképű örökösének oldalán.
A Késleltetett álomban Kate Powell, a független, határozott, mindig racionális üzletasszony olyan szerelmes lesz Byron De Wittbe, hogy szép karrierrel kecsegtető állását is feladja a házasság kedvéért. A döntés azonban nem egyszerű, s miközben Kate végiggondolja életét, ő is megtalálja a maga aranypénzét. A Megtalált álom Laura Templetonról, a Templeton-szállodák másik örököséről szól, aki - miután házassága tönkrement - két kislányával új életet kezd, önálló, független életvitelt alakít ki: dolgozik a saját szállodájában és a boltban. Szembe kell néznie nap mint nap az új kihívásokkal, amikor találkozik gyermekkori barátjukkal, Michael Furyvel, aki a Templeton-istállóban tartja a lovait. Szenvedéllyel teli kapcsolatuk lassan szerelemmé alakul. Egy szörnyű földrengés után rábukkannak a boldogtalan Seraphina múlt században elásott kincsesládájára, benne az aranypénzekkel. Laura Michaelben megtalálja az igazi társát, élete nagy szerelmét.
A trilógia első két kötete: a Merész álom és a Késleltetett álom.