Microsoft Office Mac Otthoni és vállalati verzió 2016 - EU, angol P2 jellemzők

Az Önt bárhová elkísérő Office

Akár irodában, akár útközben dolgozik, ismerős, kategóriájukban a legjobb hatékonyságnövelő eszközök nagy választékát használhatja. Office-alkalmazások – mindig a legújabb verziók – segítik a valós idejű létrehozást, szerkesztést és megosztást PC-n vagy Mac gépen, illetve iOS, Android™ vagy Windows rendszerű eszközön bárkivel.

Eszközök a szakembereknek

Használja márkaépítésre üzleti szintű levelezését, és a címben tüntesse fel cége nevét, így jobban megismerik a nevét, és könnyen létrehozható marketinganyagokkal reklámozhatja vállalkozását. Az e-mailtől és a csevegéstől kezdve a közösségi hálózatokon át a videokonferenciákig számos eszközt használhat az ügyfelekkel és a kollégákkal való hatékonyabb kommunikációhoz.

Eszközök munkacsoportoknak

A felhasználónként 1 TB tárterület elegendő helyet biztosít az összes fájlja számára. Mivel online tárolja a fájlokat, emellett még meg is oszthatja azokat cége munkatársaival vagy külső személyekkel, bárhol és bármikor is van erre szükség. A HD minőségű, többrésztvevős videó, a tartalommegosztás és a megosztott naptárak lehetővé teszik, hogy mindig szinkronban legyen a csoportjával.

Egyszerű telepítés és kezelés

A lépésenkénti útmutatót követve gyorsan beállíthatók a felhasználók és megkezdhető a szolgáltatások használata. Bárhonnan elérheti a könnyen kezelhető felügyeleti központot, és kezelheti az összes szolgáltatást. Ráadásul az Office 365 gondoskodik az informatikai rendszerről, így a szolgáltatások mindig elérhetők és naprakészek maradnak.

Megéri a pénzt
A szoftvert nem kell előre fizetni, és mindig naprakész.

Beépített biztonsági szolgáltatások
A beépített biztonsági szolgáltatások, valamint a megfelelőségi és adatvédelmi vezérlők segítenek fenntartani adatai védelmét.

Mindig készen áll
Mindig 99,9%-os, pénzügyileg is garantált rendelkezésre állást tudhat maga mögött.