Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? jellemzők

"A kutatások szerint a nős férfiak láthatóan tovább élnek, mint a nőtlenek. Egyes férfiak szerint a látszat csal."
Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed a nő?
Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a 21, században éppúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: Miért is van annyi bajunk egymással?
Allan és Barbara Pease a világ legsikeresebb kapcsolati szakértői. Tizenöt bestsellert írtak, melyek 51 nyelven, több mint 25 millió példányban jelentek meg. Vállalkozásuk, a Pease International Ltd. világszerte készít videókat, tart tanfolyamokat, előadásokat és szemináriumokat üzletembereknek és kormánytisztviselőknek.
A Pease házaspár Ausztráliában, illetve Nagy-Britanniában él, hat gyermekük és öt unokájuk van.
Magyarul olvasható sikerkönyveik közül a Park Könyvkiadónál megjelent:
Testbeszéd: Gondolatolvasás gesztusokból, Szó-beszéd: A társalgás művészete, A testbeszéd enciklopédiája, Illünk egymáshoz?,A férfinak szex kell, a nőnek szerelem, Karácsonyi fegyverszünet .