Minden idők legjobb játékai jellemzők

Ki ne került volna már olyan helyzetbe, mikor akár párosan, akár társaságban elkelt volna valami vidám és mozgalmas, vagy éppen nyugodt, gondolkodtató játék? Fiatalabbak, idősebbek egyaránt szívesen veszik, ha a vendéglátó a finom ételek, italok mellett a jó hangulatról is gondoskodik. Ennek egyik legjobb eszköze a közös játék.
Könyvünk 500 különféle játék tematikus gyűjteménye, amelyben mindenki találhat valami számára épp megfelelő ötletet. Közös ezekben a játékokban, hogy nem igényelnek nagy előkészületet, túl sok hozzávalót, és elsősorban nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek szólnak. Ebből következően a kissé nehezebb logikai játékoktól egészen a pajzánabb darabokig mindent megtalálhatnak - alkalmazkodva a szokásos összejövetelek ritmusához és hangulatához. Gyűjteményünk előnye továbbá, hogy nagy tömegben megjelenő vendégsereg, és kis létszámú összejövetelek számára is javall játékokat.
Ajánljuk gyűjteményünket azoknak a fiataloknak, akik szeretnék feldobni az unalmas családi összejöveteleket. Ajánljuk azoknak a pedagógusoknak, akik szívesen vennék, ha az osztálykirándulás csúcspontja nem az elkóborolt srácok megtalálása lenne. Ajánljuk azoknak a felnőtteknek, akik nem bánják, ha törni kell néha a fejüket, ugyanakkor képesek elengedni magukat, és beleugrani valami őrültségbe.