Nokia - Thermo lázmérő jellemzők

16 szenzor. Egy érintés. Wi-Fi. Az újra feltalált hőmérő.

A hagyományos hőmérőknél mindig választanod kellett a kényelem és a pontosság között, ráadásul nem tudtad nyomon követni az egész családod egészségét. A Thermo ezt mind megváltoztatja. Hála a forradalmi HotSpotSensor technológiának egy egyszerű mozdulattal a lehető legpontosabb hőmérsékletet tudod megállapítani, ami Wi-Fi-n keresztül automatikusan szinkronizálódik a Thermo alkalmazásba. Így nyomon tudod követni a méréseidet, emlékeztetőket állíthatsz be, ezekhez tüneteket/gyógyszereket rendelhetsz, amikről aztán értesítést kapsz az okostelefonodra.

A 16 infravörös szenzorral és a szabadalmaztatott HotSpotSensor technológiával együtt a Thermo megtalálja az adott területen a legmelegebb pontot és nagy pontosságú hőmérést végez, csupán 2 másodperc alatt.

A Thermo automatikusan szinkronizálja Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül az adatokat az alkalmazásba. Ennek köszönhetően egy egész hőmérséklet naptárad lesz, ami könnyen áttekinthető és mellé fontos információkat rendelhetsz, mint a szükséges gyógyszerek és/vagy tünetek. A Thermo naptáradat aztán bármikor könnyen megoszthatod az orvosoddal, csak egy kattintás az egész.   Csak finoman nyomd meg a készülék tetejét, és készen is vagy: a Thermo színekkel jelöli a hőmérsékletedet, ami illeszkedik az életkorodhoz, így könnyen le tudod olvasni a mérést. És mivel nem érintkezik fülzsírral, nyállal vagy más testnedvvel, ezért messze a legtisztább eszköz, amivel valakinek meg tudod mérni a hőmérsékletét. A Whitings Thermo-t már most elismerték az otthoni egészégügy következő lépcsőjeként, ezért megkapta a CES Innovációs díját a következő kategóriákban: