Philips - Hue E27 Ambiance kezdőcsomag jellemzők

Fess fénnyel

Játssz a fényekkel, és válassz 16 millió szín közül a Hue alkalmazásból, ami épp illik a hangulatodhoz. Fogd a kedvenc fényképedet, és éld újra azt a speciális pillanatot a villódzó fények között. Mentsd el a kedvenc beállításaidat, és hívd elő őket bármikor egy koppintással.

Hangold össze a fényeket a filmekkel

Bővítsd ki a tévézési- vagy játékélményedet, úgy, hogy bevonod az egész szobát, és egy új szintre emeled! Tölts le külsős appokat a Philips Hue-hoz, hogy felfedezd az összes képességét.

Hangold össze a fényeket a zenével

Szinkronizáld össze a fényeket a kedvenc zenéddel, hogy minden egyes ritmust és ütemet a lehető legteljesebben tudj megélni. Alakítsd át bármelyik szobádat táncteremmé, és csak figyelj, hogy a fények hogyan reagálnak a zenére. Indítsd be a bulit a Philips Hue-val.

Apple HomeKit kompatibilitás

Az új Philips Hue E27 Ambiance fehér és színes vezeték nélküli kezdőcsomag kompatibilis az Apple HomeKit technológiájával (iOS 9 szükséges hozzá!). Kérd meg Sirit, hogy kapcsolja fel, vagy oltsa el a villanyt, anélkül, hogy meg kellene nyomnod egy gombot.

Állítsd a saját hangulatodhoz

Programozd úgy a lámpát, hogy minden esetben passzoljon a hangulatodhoz, miközben gyönyörű, természetes fényt fogsz kapni. Használd az alkalmazást, hogy változtasd az árnyalatokat, legyen az energetizáló hideg, vagy megnyugtató meleg. Állítsd be a fényt, állítsd be a hangulatod, érezd magad máshogy, érezd magad jól.

Jóérzésű fény

A fény nagyban meghatározza, hogy hogyan érezzük magunkat, mennyire vagyunk észnél. Az alkalmazáson keresztül testre szabhatod a fényeket, ha épp koncetráltan akarsz figyelni, olvasni vagy épp pihenni szeretnél. A lámpa ezentúl a te napi rutinodhoz fog igazodni, és nem fordítva.

Ébredj fel

Könnyítsd meg az alvási rutinodat, és ébredj nyugodtan, frissen. A Philips Hue-val még a reggeli felkelés is szép lesz. A fokozatosan erősődő fényerő azt a hatást fogja kelteni, mint ha a Nap kelne fel, és így te is vele együtt ébredsz – ami sokkal jobb, mint ha az ébresztőóra durva hangja keltene fel.

Ütemezd és automatizáld az otthoni világításod

A Philips Hue helyetted is otthon van! Beállíthatod, hogy bizonyos időszakokban akkor is világítson, amikor te nem vagy otthon, de ez kívülről nem fog látszódni, növelve ezzel otthonod biztonságát. Emellett minden szobára beállíthatod, hogy mikor kapcsoljanak fel vagy le a lámpák, akár különböző időkben. Azért sem kell izgulnod, hogy többé égve felejted a villanyt, hisz beállíthatod, hogy automatikusan kikapcsoljanak.

Otthonodtól távol is irányíthatod

Bárhol is vagy, a Philips Hue rendszert távolról is tudod irányítani. Égve felejtetted a villanyt, miután elmentél otthonról? Kapcsold le a munkahelyedről. Sokáig bent kell maradnod? Kapcsold fel útközben, mielőtt még hazaérnél.

Komfortos árnyalatok

A Philips Hue garantálja, hogy egyenletesen és finoman változzanak az árnyalatok. Nem túl fényesen, nem túl sötéten, csak pont jól. És még vezetékekre és villanyszerelőre sincs szükséges.

Okos irányítás

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpákat az összekötő hídhoz, és kezdődhet a felfedezés. Irányítsd a világítást a telefonodról, táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, összehangolhatod időmérő, ébresztő, figyelmeztető programokkal, és még sok minden mással. A Philips Hue élmény csak rád vár.