SALÁTÁK ÉS HIDEGTÁLAK jellemzők

A modern hidegkonyhai ételek sokszínűségét mutatja be ez akönyv. A tavaszi és a nyári hónapok vitamindús, friss alapanyagaiból, számtalan variációban készíthetünk salátákat, hidegtálakat. Önálló főétel vagy könnyű vacsora szerepét is betölthetik, fogyasztásuk emeli étrendünk színvonalát, diétázóknak, vegetáriánusoknak is ajánljuk. A változatos ínyencségek legnagyobb előnye, hogy látványos, és jóval az étkezés előtt elkészíthető. Tálalásig nincs más teendőnk, minthogy a hűtőszekrényben érleljük. A könyv első részébenkönnyű, mégis laktató, rostokban gazdag saláták közül válogathatunk, míg a másodikban a kedvelt, egyszerű szendvicsek, falatkák és színpompás, húsos hidegtálak közül. A kiváló recepteket a több mint 200 színes, gyönyörű ételfotó teszi látványosabbá.