Simple Hungarian - Conversational Topics (with CD) jellemzők

"Ez a kiadvány része egy több kötetből álló "Folyamatos Beszédképzés" c. sorozatnak. A kiadvány oktatási anyaga a nemzetközi besorolás szerint "középhaladó" (A2), Pre-Intermediate szintnek felel meg, mely az alap és a középfok között helyezkedik el.
A könyv 50 társalgási témából áll. Minden témát 20 kérdés és 2 tréning követ. A könyvhöz MP3 CD tartozik, melyen az anyanyelven beszélők által felvett összes téma és tréning megtalálható.
Ez a könyv segít megtanulni folyékonyan és természetesen beszélni angolul, beszédmódban és stílusban kevéssé eltérve az anyanyelven beszélőktől; segít felkészülni az érettségi vizsgára, alap- és középfokú nyelvvizsgára. A könyvet használhatjuk olvasásra, vagy angolról magyarra, illetve magyarról angolra való fordításra. A mellékelt hanganyag segít az anyanyelven beszélők gyors élő beszédének hallás utáni értésében, javítja a kiejtést.
A könyv különlegessége abban rejlik, hogy szövegét nem szerkesztették, hanem angol anyanyelvű ember élő, természetes beszédét tartalmazza." (a Szerző)