Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
A spanyol konyha ötvözi az országot alkotó régiók konyhaművészetét. Galícia, Katalónia, Baszkföld, Kasztília vagy Andalúzia eltérő természeti adottságai, történelme és kultúrája az étkezési szokásokban is tükröződik. A spanyol étlapot a kelták, rómaiak és arabok is gazdagították. Amerikából is sok új alapanyag került a spanyol hozzávalók közé. A főzéshez leginkább olívaolajat használnak. Kedvelik a húst, a halat és a tenger gyümölcseit, a sajtot, a gyümölcsöt és a zamatos bort.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
A spanyol konyha ötvözi az országot alkotó régiók konyhaművészetét. Galícia, Katalónia, Baszkföld, Kasztília vagy Andalúzia eltérő természeti adottságai, történelme és kultúrája az étkezési szokásokban is tükröződik. A spanyol étlapot a kelták, rómaiak és arabok is gazdagították. Amerikából is sok új alapanyag került a spanyol hozzávalók közé. A főzéshez leginkább olívaolajat használnak. Kedvelik a húst, a halat és a tenger gyümölcseit, a sajtot, a gyümölcsöt és a zamatos bort.