Szexfitnesz jellemzők

A nemi élet és az egészség közötti kapcsolat mind a nők, mind a férfiak életében nagyon szoros. A szexuális kielégülés nagyobb örömet ad, ha egészségesek vagyunk, ugyanakkor a gyakori szex hozzá is járul jó egészségi állapotunkhoz.
A Szexfitnesz feltárja, hogy a hét módszer - az étrend, a nemi vágyat fokozó szerek és a táplálékkiegészítők, a gyógyszerek, az érzéki ingerlés, a testmozgás, az alvás és a stresszcsökkentés - miként gyakorol közvetlen hatást a nemi erőnlétre. A Szexfitnesz egy 30 napos könnyen követhető étkezési útmutatóval, receptekkel, napirenddel és számtalan gyakorlati tanáccsal ellátott programot ajánl a fent említett hét módszer életünkbe való beépítésére, hogy általuk a szerelmi életünk és egészségi állapotunk a lehető legtökéletesebbé váljék.
A 30 napos program nagy hangsúlyt fektet az életmód-változtatásra, mely minden embert segít, hogy szexuális vágyát kordában tartsa, hogy szexuális kielégülését növelje, hogy fokozza a szenvedélyt és a gyönyört, hogy maximalizálja energiaszintjét, és hogy természetes módon javítsa egészségi állapotát.