Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
Segal Viktor igen ismert a csúcsgasztronómia iránt érdeklődők körében. Korábbi munkahelyei között olyan szállodák és éttermek szerepelnek, mint a Hilton Budapest, a Hilton Tel Aviv vagy a belvárosi Baraka. Segal Viktor első szakácskönyve, a Színek és ízek kedvenc hozzávalóit veszi sorra, a tőle megszokott, fúziós konyha alapelvei szerint. Az olyan hétköznapi alapanyagok, mint a paradicsom vagy a rizs, egészen újszerű tálalásban születnek nála újjá, a kissé szokatlanabbak pedig, mint például az édeskömény, bárki számára érthetően lényegülnek át mindennapi finomsággá. Receptjei között egyaránt megtalálható kezdőknek is javasolt, egyszerű típus, illetve nagyobb felkészültséget igénylő, bonyolult leírás is. Segal Viktor könyve éppen ezért mindenkinek hasznos segítsége lehet, akit érdekel a kortárs gasztronómia.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
Segal Viktor igen ismert a csúcsgasztronómia iránt érdeklődők körében. Korábbi munkahelyei között olyan szállodák és éttermek szerepelnek, mint a Hilton Budapest, a Hilton Tel Aviv vagy a belvárosi Baraka. Segal Viktor első szakácskönyve, a Színek és ízek kedvenc hozzávalóit veszi sorra, a tőle megszokott, fúziós konyha alapelvei szerint. Az olyan hétköznapi alapanyagok, mint a paradicsom vagy a rizs, egészen újszerű tálalásban születnek nála újjá, a kissé szokatlanabbak pedig, mint például az édeskömény, bárki számára érthetően lényegülnek át mindennapi finomsággá. Receptjei között egyaránt megtalálható kezdőknek is javasolt, egyszerű típus, illetve nagyobb felkészültséget igénylő, bonyolult leírás is. Segal Viktor könyve éppen ezért mindenkinek hasznos segítsége lehet, akit érdekel a kortárs gasztronómia.