Szívvel-lélekkel főzni jellemzők

Akik szeretik az édes, savanyú, sós és csípős ízek harmóniáját, azok számára Kylie Kwong könyve kötelező olvasmány. A tévéműsorai, szakácskönyvei és saját sydney-i étterme révén világhírűvé vált ausztrál-kínai származású séf keleti kulináris gyökereinek hangsúlyozása mellett a nyugat-európai, a mediterrán és a keleti konyhák világába vezeti el az olvasót. A kötetben szereplő változatos fűszerezésű, a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készült ételek nyugati ízek és keleti technikák kombinációját mutatják be, de szerepel köztük klasszikus kínai étel és családi recept is.
A Szívvel-lélekkel főzni Kylie legkedvesebb ételeinek receptjeit tartalmazza - legyen az akár egyszerű tészta, nagyszabású családi ebéd többféle fogása vagy koktélpartihoz illő, könnyű ropogtatnivaló -, hogy aztán a különböző ízvilágok változatos kombinációjával elkápráztassuk vacsoravendégeinket.