Jónás Kézműves Sörház – a legjobb kézműves sörház a Duna-parton Jónás Kézműves Sörház – a legjobb kézműves sörház a Duna-parton

Egyre több helyen ihatunk igazán jó, minőségi söröket. A Jónás Kézműves Sörház 2013-ban nyitotta meg kapuit a Bálnában. Duna-parti panorámája, közvetlen kiszolgálása, többféle csapolt és üveges sörei, valamint saját főzésű sörei miatt ajánlja neked a globalplaza.

A Jónás Kézműves Sörház a Bálna Budapest orrában nyitotta meg kapuit két éve. A hely maga az egyszerűségre törekszik, minden megvan, ami egy jó baráti beszélgetéshez, sörözéshez kellhet: egy hatalmas pult, asztalok, székek, galéria, nyáron hatalmas terasz a Duna-parttal.

A Jónás Kézműves Sörház szerintünk egy olyan hely, ahova bátran betérhettek, ha minőségi sört akartok inni. Gondosan válogatják ki, hogy mi kerülhet a kínálatba, céljuk az, hogy olyan söröket hozzanak be, amik valódiak, pl. a gyümölcsös sör ne ízesített, hanem valódi gyümölcs alapú legyen.

Ráadásul saját söröket is főznek. A Reketye Sörfőzde söreinek kínálata egyre bővül: kezdődött a Ravasz Hóddal és az Arany Jónással, majd jöttek a többiek: Lokálpatriót, Kartársnő és társaik. A söröket üveges formában is kaphatjuk, de általában mindig van csapon egy-egy saját főzet is.

Külön jópofa dolog, hogy az egyik falon hatalmas méretben láthatjuk a sörfőzés négy lépését.

Ami külön pluszpontot ér, hogy nem csak a felnőttekre és a sörkedvelőkre gondoltak. Olyan finom limonádékat, szörpöket és forró csokikat is ittunk itt, hogy csak néztünk!

Ár-érték arányban nem a legolcsóbb sörözők kategóriájába tartozik, de az biztos, hogy a pénzünkért jó dolgot kapunk. 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Jónás Kézműves Sörház

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Söröző

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Tchibo webáruház teszt

Tchibo webáruház teszt

A Tchibo évek óta nem csak a kávégyártásban jeleskedik, hanem egyéb változó kínálattal üzleteiben és webáruházában is várja a vásárlókat. Most teszteltük a Tchibo webáruházát is egy próbavásárlással és nagyon jó tapasztalatink vannak.

A gyorszabálás királyai: neked melyik a kedvenc gyorsétteremláncod?

A gyorszabálás királyai: neked melyik a kedvenc gyorsétteremláncod?

TOP10 hamburgeres Budapesten – neked melyik a kedvenced?

TOP10 hamburgeres Budapesten – neked melyik a kedvenced?

Összeállítottuk szubjektív TOP10-es listánkat, várjuk a ti javaslataitokat, kedvenceiteket is!