Ars Una webáruház teszt Ars Una webáruház teszt

Teszteléseink során az iskolaszerek és a papíráru forgalmazásában élen járó Ars Una webáruháza volt a következő, akiktől rendeltünk és akiknek vissza is küldtünk egy terméket. Az eredménnyel összességében elégedettek voltunk. Íme a vásárlásunk pontról pontra.

RENDELÉS 4/5

Előnyök

Az ArsUna menüjében könnyen kiigazodunk, megtalálunk minden szükséges infót, részletes, széleskörű tájékozatót kapunk a vásárlás lépéseiről, az attól való elállás módjáról, a sérült vagy hibás termékek cseréjéről, de a vásárlási módoknak is külön aloldalt szentel a cég, és nem természetesen nem hiányozhatnak az olyan fontos információk, mint az adatvédelmi nyilatkozat vagy az ÁSZF.

Az Ars Una weboldala bár nem díjnyertes designnal rendelkezik, elmondhatjuk, hogy egy egyszerű és nagyszerű honlapról van szó, ahol a rendelés előtt regisztrálnunk kell. Ezt az egyszerűsített módon tehetjük meg, amihez a rendszernek az email címünkre, a felhasználónevünkre,  a telefonszámunkra és persze szállítási - és/vagy számlázási - címünkre van szüksége.

A választásunk egy Lamborghini tornazsákra esett, amit a karácsonyi időszakra való tekintettel akciós áron tehettünk a kosarunkba. Ezután következett a fizetési és szállítási mód kiválasztása.

Megrendelésünk rögzítéséről visszaigazoló emailt kapunk, majd másnap arról is tájékoztatnak, hogy a csomagunkat átadták a futárszolgálatnak, és hogy a kiszállítás a következő munkanaptól lehetséges.

Hátrányok

Meglepő, de nincs sem online bankkártyás, sem banki utalásos fizetési lehetőségünk, egyedül a futárszolgálatnak utánvéttel, illetve személyesen az átvételi ponton készpénzzel vagy bankkártyával tudjuk kiegyenlíteni a termék értékét.

SZÁLLÍTÁS   4,5/5

Előnyök

Ahogyan arról a megerősítő e-mailben már tájékoztattak, a futár valóban a termék hozzájuk való beérkezését követő munkanapon érkezett meg hozzánk, két nappal a megrendelésünk után, ez teljesen normálisnak mondható. A termék egy visszaküldésre is alkalmas, biztonságos kartondobozban érkezett, a csomaghoz mellékelve pedig megkaptuk a számlát is.

Hátrányok

A csomag nem nyomon követhető, a szállítás időpontja nem beállítható és a kézbesítés napján már tájékoztatást sem kapunk arról, hogy a futár nagyjából mikor várható.

VISSZAKÜLDÉS   3,5/5

Előnyök

A weboldalon kapott tájékoztatásból kiderül, hogy személyes és postai úton is lehetőségünk van visszajuttatni a terméket és amikor a biztonság kedvéért ennek menetére telefonon is rákérdezünk, az ügyfélszolgálat készségesen áll rendelkezésünkre és azt is tudatják velünk, hogy ha a postai úton való visszaküldés mellett döntünk, akkor - mivel a karácsonyi időszak előtti utolsó napokról lévén szó és a pénzügyes kollégájuk már szabadságon van -  a visszautalás leghamarabb az első januári munkanapon lesz kivitelezhető. Ez szóról szóra így is történik, a termék ára a megadott napon meg is érkezik a számlánkra.

Hátrányok

Habár a számlát megkaptuk nyomtatott formában is, az elállási jogról való tájékoztatás csak a weboldalon szerepel, így onnan kellett kikeresnünk. Mivel formanyomtatványt nem találtunk, e-mailt kellett írnunk az ügyfélszolgálat által megadott címre. A - bár megindokolt, ám kissé késői - visszautalás során csak a termék árát írják jóvá a számlánkra, a visszaküldés költségét azonban sajnos nem.

ÖSSZEFOGLALÁS 4/5

Noha néhány dologban találtunk apróbb hiányosságokat, a vásárlás, illetve az attól való elállás folyamata teljesen zökkenőmentes volt. Ha ezeket az apróbb pontatlanságokat korrigálnák, egy tökéletesen megbízható webáruházként aposztrofálnánk az Ars Una webshopját, ám így is remekül teljesítettek.

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Ars Una iskolatáska üzlet

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

4.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Webáruház tesztek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Szuper fotózáshoz szükséges eszközök és trükkök profi gép nélkül is.

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

A nyár és a vakáció közepén az egyik legjobb hétköznapi programok egyike csak úgy bicajozni az utcákon. Ha pedig a gyerekek még nem biztosak a tudásukban, szerezz be nekik egy alkalmas, kicsiknek való futóbringát vagy gyerekbiciklit!

A legizgalmasabb könyvek féláron

A legizgalmasabb könyvek féláron

Libri és Bookline nyári könyvakciók.