Februárban is ingyenes jégpálya a Bálna teraszán! Februárban is ingyenes jégpálya a Bálna teraszán!

Egészen a hónap végéig zavartalanul üzemel Budapest legszebb panorámával rendelkező műjégpályája a Bálna teraszán. A naptári tavasz beköszöntéig azonban már csak három hét van hátra, úgyhogy mindenképpen érdemes kihasználni a télből fennmaradó időt és kikapcsolódni egy kis korcsolyázással, méghozzá teljesen ingyen!

A Bálna nemcsak stílusos kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó központ, de a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából Budapest legkülönlegesebb panorámájával rendelkező műjégpályájának is egész télen otthont ad. 



A legfontosabb tudnivaló azonban, hogy a pályát február végéig bárki időkorlátozás nélkül és teljesen ingyen használhatja, tökéletes programot biztosítva ezzel az egész család számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Iskola vagy munka utáni lazításhoz, kellemes hétvégi szabadidős programok megszervezéséhez, de akár gyerekzsúrok lebonyolításához is kitűnő választásnak bizonyulhat a közvetlenül a Duna partján felállított, 450 négyzetméteres korcsolyapálya.

Persze nem utolsósorban randevú helyszínnek is tökéletes lehet az ingyenes jégpálya, hiszen a Duna-part hangulatánál és a lélegzetelállító kilátásnál keresve sem találhatnánk romantikusabbat.



Természetesen éhen és szomjan sem marad az, aki úgy dönt, hogy kilátogat a Bálna teraszára, hiszen a korcsolyázás mellett különböző ételstandok kínálnak ínycsiklandozó finomságokat, de egy pohár forralt bor segítségével is átmelegedhetünk a korcsolyázás szüneteiben.



További jó hír, hogy annak sem kell lemondania az ingyenes jégpálya adta lehetőségekről, aki esetleg nem rendelkezik megfelelő felszereléssel, hiszen a helyszínen lehetőség van annak bérlésére is.

A NYITVATARTÁSRÓL ÉS MINDEN EGYÉB RÉSZLETRŐL BŐVEBBEN ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

4.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Jégkorcsolya Síléc, síbot Téli sportok Snowboardcipő Hokibot, hokikiegészítők

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.