Februárban is ingyenes jégpálya a Bálna teraszán! Februárban is ingyenes jégpálya a Bálna teraszán!

Egészen a hónap végéig zavartalanul üzemel Budapest legszebb panorámával rendelkező műjégpályája a Bálna teraszán. A naptári tavasz beköszöntéig azonban már csak három hét van hátra, úgyhogy mindenképpen érdemes kihasználni a télből fennmaradó időt és kikapcsolódni egy kis korcsolyázással, méghozzá teljesen ingyen!

A Bálna nemcsak stílusos kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó központ, de a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából Budapest legkülönlegesebb panorámájával rendelkező műjégpályájának is egész télen otthont ad. A legfontosabb tudnivaló azonban, hogy a pályát február végéig bárki időkorlátozás nélkül és teljesen ingyen használhatja, tökéletes programot biztosítva ezzel az egész család számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Iskola vagy munka utáni lazításhoz, kellemes hétvégi szabadidős programok megszervezéséhez, de akár gyerekzsúrok lebonyolításához is kitűnő választásnak bizonyulhat a közvetlenül a Duna partján felállított, 450 négyzetméteres korcsolyapálya.

Persze nem utolsósorban randevú helyszínnek is tökéletes lehet az ingyenes jégpálya, hiszen a Duna-part hangulatánál és a lélegzetelállító kilátásnál keresve sem találhatnánk romantikusabbat.Természetesen éhen és szomjan sem marad az, aki úgy dönt, hogy kilátogat a Bálna teraszára, hiszen a korcsolyázás mellett különböző ételstandok kínálnak ínycsiklandozó finomságokat, de egy pohár forralt bor segítségével is átmelegedhetünk a korcsolyázás szüneteiben.További jó hír, hogy annak sem kell lemondania az ingyenes jégpálya adta lehetőségekről, aki esetleg nem rendelkezik megfelelő felszereléssel, hiszen a helyszínen lehetőség van annak bérlésére is.

A NYITVATARTÁSRÓL ÉS MINDEN EGYÉB RÉSZLETRŐL BŐVEBBEN ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

Valami exkluzívat keresel? Olyasmit, ami elég különleges ajándék lehet valaki számára, aki maga is különleges? Akkor a Rózsakert Bevásárlóközpontban a helyed! Ha egyelőre ismerkednél a hellyel, olvasd el korábbi cikkünket, amelyben bemutatjuk Rózsadombnak ezt a gyöngyszemét.

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

2018. november 15-18. között felfrissítheted a ruhatáradat a budai Rózsakert bevásárlóközpontban akár 50%-os kedvezménnyel is!

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!