A Praktiker a Glamour-napokon is hatalmas akciókkal vár Téged! A Praktiker a Glamour-napokon is hatalmas akciókkal vár Téged!

A Praktiker üzleteiben is elérhetőek a Glamour-napok nyújtotta kedvezmények.

 

A Glamour kuponokhoz hozzájuthatsz a Glamour magazin októberi számának megvásárlásával vagy a Glamour mobilapplikáción keresztül, melynek segítségével szintén hozzájuthatsz a kuponhoz digitális formában.

 

A shoppingünnep keretein belül idén is megrendezésre kerül a Glamour-napok 0. nap október 9-én, ezen azonban a Praktiker nem vesz részt. A Glamour-napok 2019. október 10. és 13. között tart a Praktikerben.

 

A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2019. október 10. és 13. között egy alkalommal használható fel. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze. 

 

A kupon 2019. október 10. 0:00 és október 13. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék megrendelése esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

 

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók & Hírek Áruházláncok Akciója Akciók Cikk rovatoldalak

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?