Befőzési kellékek a Praktikerben Befőzési kellékek a Praktikerben

Tökéletes lett az idő a befőzéshez. Elmúlt a nagy kánikula, már el lehet tölteni öt percnél hosszabb időt a konyhában hőguta kockáztatása nélkül. A nagyszabású konyhai munkák, mint pl. karácsonyi sütés-főzés, általában úgy indulnak, hogy kiderül, valami hiányzik. Mégsem elég nagy a fazék, nincs elegendő fólia, elfogyott a befőttes gumi, stb. Ez alól a jelenség alól, tapasztalataim szerint, a befőzés sem kivétel. Emlékszel rá, hogy tavaly vettél egy vagon dzsemfixet és kisüveget, amiket most égre-földre keresel, mégsincsenek meg?

Nyilván, ha elég lelkiismeretes és előrelátó vagy, akkor az ilyesmit ellenőrzöd lekvárfőzés előtt. Bármelyik csapatba is tartozz, a Praktiker segít megoldani a hiányzó kellékek problémáját. Legalább hat féle befőttes üveg közül válogathatsz, nem is szólva a fagyikészítés kellékeiről, valamint a szükséges egyéb dolgokról: fólia, befőttes gumi, fogó, kanál, stb.

Ráadásul szeptember 10-ig mindezt akciósan szerezheted be!

Íme, egy kis ízelítő a választékból! A képekre kattintva minden egyéb részletet megtudhatsz a Prakiker ajánlatáról.

befőttes-üveg-vödör-befőzés-praktiker

befőttes-gumi-fagyis-kanál-befőzés-praktiker

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.