Indítsd fitten az évet – otthoni edzés a Decathlonnal! Indítsd fitten az évet – otthoni edzés a Decathlonnal!

Megfogadtad, hogy idén jobban odafigyelsz a mozgásra? Vagy egyszerűen csak új lendülettel indítanád az évet? A Decathlon kínálatában számos olyan sporteszközt találsz, melyekkel az otthoni edzés is hatékonnyá és élvezetessé tehető. Nem kell drága fitneszgépekre költened – ezeket a kellékeket igazán pénztárcabarát áron szerezheted be, miközben rendkívül hasznosak. 

Gumiszalag

Talán a legolcsóbb sporteszköz, ugyanakkor nagyon hasznos is, hiszen számos gyakorlat hatékonyabbá tehető egy gumiszalag segítségével. Többfajta ellenállással is kapható, így mindenki megtalálja közöttük a magának valót.

Csukló- és bokasúlyok

Egy kis plusz súllyal nehezítheted és ezáltal hatékonyabbá teheted a gyakorlatokat. A boka-, valamint a csuklósúlyok előnye a kényelem, hiszen könnyen felcsatolhatók, így nem kell kézben tartanod őket edzés közben.

Edzőheveder

A saját testsúlyos edzés egyik legpraktikusabb eszköze. Csak egy stabil rögzítési pont szükséges hozzá a lakásban, nyáron pedig kis méretéből adódóan könnyedén viheted magaddal kültéri edzésekhez is.

Pilates karika

Gondoltad volna, hogy gyerekkorunk kedvenc karikája sporteszközként is kiválóan funkcionál? A pilates karika kiváló alakformáló – feszesíti az izmokat, miközben javítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket is. 

Kedvet kaptál a mozgáshoz? Irány a Decathlon webshopja, ahol még több sporteszközt találsz!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.