Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben! Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

20 éves a Rózsakert!

Ha szeretnéd felfrissíteni őszi-téli ruhatáradat vagy már november elején nem férsz a bőrödbe a közelgő karácsony gondolatától, akkor november 15-18. között érdemes ellátogatnod a Rózsakert Bevásárlóközpontba, hiszen a leértékeléseket megelőzve itt már idő előtt kihasználhatod a kedvezményeket a Shopping Weekend alkalmából!

A hangulatos budai környezetben igazi élmény lesz a vásárlás az egész család számára. Ha még nem ismered jól a Rózsakertet, olvasd el korábbi cikkünket, amelyben részletesebben bemutatjuk a festői környezetben elhelyezkedő bevásárlóközpontot, ahol a minőségi divatcikkek mellett igazi feltöltő élményekben is részed lehet!

Azért pedig, hogy a vásárlás könnyebben menjen, összeválogattuk Neked a Shopping Weekend legjobb divat és kiegészítő ajánlatait.

A My Day Collection női divatboltban akár 20-50% kedvezménnyel is csökkentheted vásárlásod árát. A nyereményjáték részleteiről az üzletben tudsz érdeklődni, de egy biztos, a legelegánsabb alkalmi ruhákat és az outfitedhez illő ékszereket és kiegészítőket itt fogod megtalálni!

A kifinomult nőiesség jegyében a Clamar Multibrand store üzlet 30% kedvezményt nyújt a teljes árukészletre, ahol az idei őszi trendeknek megfelelően válogathatsz a legújabb divatszínek és stílusok között.

A GANT üzletében megtalálod a szezon legjobb darabjait, természetesen a megszokott tökéletes minőség és stílus védjegyében. Férfi és női darabokat egyaránt megtalálsz itt, ha a hétköznapi könnyed eleganciát részesíted előnyben. A Shopping Weekend alkalmából ráadásul GANT HOME handwash terméket kapsz ajándékba 60 000 Ft feletti vásárlásodért.

A teljes stílusos outfithez nélkülözhetetlen egy valódi bőrből készült minőségi táska. A Gion táska üzletében minden termék 20% kedvezménnyel kapható, ráadásul apró ajándékot is kapsz minden vásárlásod mellé.

 

Ragyogd be a mindennapokat is! Minőségi és kifinomult ékszerekért az Új Azték kínálatát tekintsd meg, ahol a megjelölt termékek árából 20% kedvezményt elengednek.

A tökéletes outfit legapróbb kiegészítője mindig láthatatlan. Az egészséges bőr az egyik legfontosabb része az ápolt és ragyogó megjelenésnek, éppen ezért BENU Gyógyszertárunkban 20% kedvezményt kapsz minden dermokozmetikum árából, a Marionnaud parfümériában pedig két teljes árú termék vásárlása esetén 20% kedvezményt kapsz vásárlásod összegéből.


Ahhoz, hogy testileg-lelkileg tökéletesen érezd magad bőrödben, elengedhetetlen a rendszeres sportolás. Az a-Wear Sportban szintén 20% kedvezményt kapsz a ruházati termékek árából, kivéve a SYPDER és ZAJO márkákat, így biztos lehetsz benne, hogy a téli hidegben is magabiztosan fogod bírni a kültéri mozgást!

A Shopping Weekend további ajánlatait ide kattintva találod.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.