Varázsolj ünnepi hangulatot lakásodba – ilyen karácsonyra fogsz vágyni! Varázsolj ünnepi hangulatot lakásodba – ilyen karácsonyra fogsz vágyni!

A karácsonyt megelőző időszak az advent, amikor már készülődünk, várakozunk a szentestére és az azt követő napokra. Hogy minél jobban ráhangolódjunk az ünnepre, adunk nektek néhány tippet, hogy hogyan dobhatjátok fel a lakásotokat már az adventi időszakban is.

Adventig még van egy kis idő, hogy beszerezzétek a karácsonyi hangulatot idéző dekorációkat. Elsősorban a Tchibo akutális kínálatából szemezgetünk, hiszen rengeteg olyan termékük van, amivel otthonosabbá tehetjük lakásunkat az adventi időszak alatt is.

Öltöztessük karácsonyi díszba a lakást!

Díszítsük mécsesekkel a lakást! Lehet kicsi, nagy, ezüst vagy arany színű. Lehet otthonos, meleg hangulatot árasztó teamécses vagy vintage stílust idéző mécses nyírfakéregben. Szerezzünk be gyertyákat is az ünnepi időszakra: ezüst, arany vagy piros gyertya, válasszunk olyat, ami illik majd a karácsonyi dekorációhoz.

A lakás kidíszítését nem csak gyertyákkal tehetjük: válogassatok a különféle karácsonyi, téli jelképek közül is: legyen az akár egy fából készült kis fenyőfa vagy egy arany dekorszarvas. Nosztalgiát idéző varázslatos dísz lehet egy kis hintaló is.

Ünnepi hangulatot varázsolt az is, ha egy-egy LED-es égősorral díszítjük a lakást – legyen az fenyőtoboz, csillag vagy jégkristály formájú.

Így csomagolj szeretteidnek

Fontos felkészülni arra is, hogy kreatívan csomagoljuk be az ajándékokat. Ötletesek a kis karácsonyi csipeszek is. Ezeket használhatjuk arra, hogy az ajándékokat összefogjuk vele vagy egyszerűen csak dekoráljuk a lakást.

A Tchibo kínálatában gyönyörű karácsonyi csomagolópapírokat, ajándéktáskákat és jópofa ajándékkísérőket is találhattok. 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Tchibo Tchibo

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Karácsony Karácsonyi ötletek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.