3 elengedhetetlen ruhadarab az őszi kirándulásokhoz 3 elengedhetetlen ruhadarab az őszi kirándulásokhoz

Az ősszel még nem érnek véget a szabadéri programok! Sőt, ez a legalkalmasabb időszak a hatalmas kirándulásokra, hiszen a természet csodás színekbe öltözik és az időjárás is igazán kedvező egy kis mozgáshoz.

Összegyűjtöttük, hogy milyen ruhadarabokat érdemes beszerezned az őszi természetjáráshoz, melyekben nem csak kényelmes, de élvezetes is lesz a túrázás.

A Decathlon kedvező árú kínálatából válogattunk.

Egy jó esőkabát

A nyirkos időben, amikor már számítani kell arra is, hogy bármikor eleredhet, egy kellőképp vízhatlan esőkabát a legjobb barátod lesz. Érdemes beruházni egy jó minőségű darabba, hiszen jelentősen ront az élményen az, ha vizes ruhában kell megtenned a túra hátralévő részét.

Egy kényelmes túracipő

A kényelmen túl a biztonságos haladás szempontjából is fontos a megfelelő cipő. Elkerülheted a megcsúszás veszélyét a nyirkos köveken és a meredekebb utakon, ha egy stabil, kifejezetten kirándulásokra tervezett lábbelit választasz.

Egy meleg pulcsi

Számíts rá, hogy ősszel rendkívül gyorsan lehűlhet az idő egy kisebb eső után vagy az este közeledtével. Készülj fel és mindig legyen a táskádban egy könnyű, ugyanakkor alacsony hőmérsékletre tervezett pulóver.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.