3 pénztárcakímélő tipp a nyári bőrápoláshoz 3 pénztárcakímélő tipp a nyári bőrápoláshoz

A bőrünk érintkezik legnagyobb felületen a külvilággal – éppen ezért fontos, hogy megfelelő védelemben részesítsük a nyári napsugarakkal szemben is. A dm szezonális termékcsaládjából kedvező áron szerezheted be a legszükségesebb nyári bőrápoló termékeket.

Gondoskodj a fényvédelemről!

A napkrém erősségét a bőrtípusodnak megfelelően célszerű kiválasztanod. Na de hogyan döntöd el, hogy hány faktoros fényvédelemre van szükséged?

Egy átlagos bőrű ember nagyjából 20 perc alatt ég le a napon – ez az idő persze lehet rövidebb és hosszabb is. A napkrémeken feltüntetett SPF-szám azt jelöli, hogy használatával hányszor több percet tölthetsz el a napon annál az időnél, amely alatt egyébként leégnél. 

Speciálisan arcra és dekoltázsra használható krémek, valamint fényvédős ajakbalzsam is található a választékban. Sportoláshoz pedig átlátszó, könnyen felvihető sprayt is kínálnak.

Napozás utáni kényeztetés

Nemcsak a bőrödnek, de a közérzetednek is kimondottan jól fog esni egy hűsítő fürdés és hidratálás. A dm számos napozás utáni terméket kínál: tusfürdőket, napozás utáni bőrnyugtató krémeket és leégés elleni balzsamot is.

És persze: hidratálj!

Már-már közhely, de a belső hidratálás, azaz a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás kulcsfontosságú a kánikulában. A nyári melegben nagyjából 2-3 liter folyadékra van szüksége a szervezetednek naponta. Ma már számos applikáció áll rendelkezésre, amelyekkel könnyedén monitorozhatod a naponta elfogyasztott folyadékmennyiséget.

Vesd bele magad a nyárba felelősségteljesen!

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.