4 jelmez tipp, amelyekkel bármilyen farsangi bulin aratni lehet 4 jelmez tipp, amelyekkel bármilyen farsangi bulin aratni lehet

Minden évben eljön a pillanat, amikor ki kell találni, mi legyen a gyerek a farsangon.

Ismerős probléma? Ő maga persze ezer ötlettel is képes előállni rövid fél perc alatt, és ezek között akár még megvalósítható is akad. És hány olyan van, amelyiket ténylegesen meg tudod csinálni anélkül, hogy felvásárolnál egy fél röltexet vagy elköltenél rá egy kisebb vagyont.

Valójában viszonylag könnyen varázsolhatsz a gyermekedből cicát, kutyát, mackót vagy akár boszorkányt. Esetleg kalózt, vagy bohócot. Mindössze csak egy kis arcfestékre és egy kis kreativitásra van szükséged.

A bohóc és Superman

bohóc-superman-jelmez-farsang

Némi válogatott színes ruha a már említett arcfestékkel, és máris a porond legújabb sztárját ünnepelheted otthon. A fiúk számára az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb választás Superman. Elegendő egy ma már menő, vastag keretes szemüveg, egy supermanes póló és apa egyik inge és nyakkendője. Íme, máris előtted áll az akció kész Superman!

A pantomimes és a Macskanő

pantomim-cica-jelmez-office-depot

Egy kalap, egy hózentróger és egy csíkos felső. Némi fehér arcfestékkel ezek a kellékek végtelenül cuki pantomimest varázsolnak a gyerekből. Ennél már csak egy művészi cicát egyszerűbb megfesteni nózival, bajusszal, hozzá pedig egy fekete felső és egy sapka.

Ha már megvan a jelmez, jöhet a festés! A legjobb, ha egyszerűen kezelhető, könnyen lemosható festéket választasz, például az Office Depot-ban beszerezhető Amos márka valamelyik színét. Ugyanitt álarcokhoz, dekorhoz való színes papírt vagy egészen konkrétan álarcot is találsz.

office-depot-papír-arcfesték-farsang-jelmez

maszk-krepp-papír-office-depot-farsang

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.