Akár 70% akció a Mango üzleteiben Akár 70% akció a Mango üzleteiben

A Mango márka már több mint 30 éve egyet jelent a kifinomult eleganciával és a magabiztos nőiességgel. Legyen szó akár a dolgos hétköznapokról, akár esti csillogásról, a Mango ruhái minden alkalommal tökéletesen megállják helyüket. Viselőjük pedig a minőségi anyagoknak köszönhetően minden helyzetben kényelmesen érezheti magát elegánsnak. Minden darabban ott van valami, amely a valódi nőiességet jelképezi. Finom vonalak és játékos megoldások, az apró részletekben rejlő extravagancia. Ezek azok a stílusjegyek, amelyek alapján már messziről megismerhetjük, ha egy Mango ruhával találkozunk.

A téli leárazások keretében ráadásul most akár 70% kedvezménnyel juthatunk hozzá kedvenc darabjainkhoz. Ha pedig úgy döntenénk, hogy a webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat, 19 995 Ft felett ingyenes kiszállítással számolhatunk.

Kedvenc darabjaink között természetesen idén is ott vannak a Mango cipők. Papucsok, jacquard stílusú lábbelik és bokacsizmák széles kínálatából válaszhatunk. Találhatunk extravagánsabb és visszafogottabb darabokat egyaránt, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek outfitünknek.

 

A ruhák között a romantikus stílus és a vagány nőiesség egyaránt képviselteti egymást, az ellenállhatatlan darabok közül kiválasztottunk néhányat, amelyekből inspirációt gyűjthetsz. A teljes kollekcióért pedig böngéssz a Mango weboldalán!

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.