Az lehetsz aki csak szeretnél! Az lehetsz aki csak szeretnél!

Ma a nők azok lehetnek, akik csak akarnak. Ezért harcolunk minden egyes nap. Itt az ideje, hogy az elért eredményeink megkapják azt a figyelmet, amit megérdemelnek. Ünnepeld meg sokoldalúságodat ezzel a három inspiráló megjelenéssel!

A Douglas Nőnapi akciója 2020. március 4. és 8. között érvényes. A kedvezmény leértékelt árura nem vonatkozik, más akciókkal nem vonható össze. A 20%-os kedvezmény az online kuponkód (WOMEN20) beírásával aktiválódik, a termékek kosárba helyezésének befejezésével, a 25%-os törzsvásárlói kedvezmény érvényesítéséhez pedig első lépésként a My Douglas/Regisztráció felhasználói fiókban regisztrálnod kell, a törzsvásárlói kártyaszámot rögzíteni és elmenteni. 

 

Magabiztos vagy!

Egy nő akkor a leggyönyörűbb, amikor árad belőle a magabiztosság. Erősíts rá önbizalmadra egy intenzív rúzzsal, rózsás árnyalatú, füstös szemekkel, és mindezt koronázd meg egy virágos illattal! Ezzel a sminkkel garantáltan csodáló pillantások kísérik majd minden lépésedet.

Fedezd fel!

Érzéki vagy

Az csak természetes, hogy minden nap káprázatosan nézel ki, de ezekkel a romantikus árnyalatokkal minden szem rád szegeződik majd. Mutasd meg a legérzékibb oldalad csodás meleg színekkel és egy nőies illattal!

Elegáns vagy

Nem számít, hogy a mindennapi megjelenésedhez keresel valami elegánsat, vagy csak egy kis extrát szeretnél vinni az éjszakai sminkedbe, ezekkel a termékekkel garantáltan magabiztosnak és gyönyörűnek érzed majd magad.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.