Szuper akciók a GLAMOUR-napokon - ezeket szerezd be! Szuper akciók a GLAMOUR-napokon - ezeket szerezd be!

Biztosan te is vágysz már egy kis tavaszi felfrissülésre és ruhatárad megújítására. Április 11-től 14-ig ismét óriási akciókkal szerezheted be a tavasz legtrendibb darabjait! A GLAMOUR-napok kavalkádjában a saját dolgodat is megkönnyíted, ha céltudatosan indulsz neki a bevásárlásnak.

Összegyűjtöttük a szezon legstílusosabb alapdarabjait, melyeket most szuper kedvezményekkel tudsz beszerezni!

Lezser dzsekik

A változékony időben szükséged lesz egy lenge kabátra is – ráadásul egy stílusos darab az outfited is feldobja! Továbbra is hódítanak a vagány farmer- és bőrdzsekik, melyek a tarka ruhákkal is jól kombinálhatók, idén azonban bátran nyúlj a merészebb színekhez is! A H&M és az Orsay kollekcióiból 20%-os kedvezménnyel szerezheted be a legtrendibb dzsekiket.

Sárga dzseki: H&M, Farmerdzseki: Orsay

Farmerdzseki: H&M, Bőrdzseki: H&M

Üdítő virágminták

Idén is hódítanak a sűrű virágminták csodás pasztellek számtalan árnyalatában. Gondolkoznod sem kell többet, kapd fel a fenti dzsekik egyikét és már kész is van a tökéletes szett! Az Orsay, a H&M és a Reserved kollekcióiból válogattunk, melyekre most 20% kedvezményt vehetsz igénybe.

Kék virágos ruha: Orsay, Púderszín virágos ruha: H&M

Kék ruha: Reserved, Virágos ruha: Orsay

Trendi sneakerek

Egy kényelmes, ugyanakkor csinos fehér vagy púderszín sportcipő lazább szoknyákkal és farmernadrággal egyaránt jól kombinálható.

A CCC új, Youngsters kollekciójában is számos fiatalos, márkás sportcipő kapott helyet, melyekre a GLAMOUR-napok alkalmából 20% kedvezményt érvényesíthetsz.

Reebok és Sprandi cipők: CCC

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.