Grillezésre fel a Praktikerrel! Grillezésre fel a Praktikerrel!

A meleg évszak sokunk által legkedveltebb programja a kinti sütögetés, a társasági grillezések a családi, vagy baráti körrel. A tavaszi szeszélyes időjárásban már beköszöntenek a kellemes, napsütéses hétvégi napok is, így ideje felszerelkezni a grillezés kellékeivel! A Praktikernél most kedvezményes áron szerezhetsz be minden szükséges tartozékot!

Egyszerűbb, néhány személy igényére szabott kör-és gömbgrillek, komolyabb, nagyobb befogadó képességű gázgrillek, és valódi mediterrán hangulatot idéző betongrillek is találhatók a választékban.

A kellékek és eszközök kínálata is bőséges: széntől és begyújtótól kezdve a különféle típusú csipeszeken át a rácsokig minden megtalálható benne.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.