Hamarosan érkezik a grillszezon! Hamarosan érkezik a grillszezon!

 

Hamarosan beköszönt az igazi tavaszi időjárás, ami a kertes házban élőknek természetesen egyet jelent a grillszezonnal is! A sütögetésben az a legjobb, hogy nem csak a napi ebédet vagy vacsorát állíthatjuk így elő, hanem szuper családi időtöltés is lehet, hiszen a legkisebbektől kezdve a felnőttekig, mindenkit be lehet vonni, legyen szó a saláták és az öntetek előkészítéséről, a hús megfelelő bepácolásáról vagy éppen a tűzhely előkészítéséről. 

Praktiker most hozott néhány szuper ötletet és ajánlatot, melyekkel még kényelmesebbé és élménytelivé varázsolhatod az otthon töltött hétvégéket.

Pár alapötlet, amire szüksége lehet hagyományos grill, vagy akár gázgrillnél is:
Legjobb egy fogó szett készlet – mely tartalmazza a lapátot, rácskaparó tisztítót, és egy fogó csipeszt.

  • Lehetőleg olyat válassz, melynek nyele védőbevonattal rendelkezik.
  • Biztonsági fogó/védőkesztyű – hogy ne égesd meg magad!
  • Hagyományos faszenes grillnél lángőr – a hatékonyabb grillszén begyújtásért

Íme néhány példa a kínálatukból – legyen szó hagyományos grillezőkről – épített betongrilleken át a nemes gázgrillekig, grillrácstól a begyújtón túl a grillkészletekig, itt megtalálod a számodra legmegfelelőbb minőségi terméket. A grill tartozékok között rengeteg olyan terméket kínálnak, amely hasznos lehet grillezés során. 

Egyszerűbb, néhány személy igényére szabott kör- és gömbgrillek, komolyabb, nagyobb befogadó képességű gázgrillek, és valódi mediterrán hangulatot idéző betongrillek is találhatók a választékban.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?