Használt telefonodért most olcsóbban kapod a Samsung S9-et a Media Marktban Használt telefonodért most olcsóbban kapod a Samsung S9-et a Media Marktban

Valljuk be őszintén, amikor valami 299 ezer forintba kerül, akkor nem feltétlenül az az első gondolatod, hogy milyen fantasztikus, megveheted 269 ezerért is. Viszont ha mobilról van szó, pláne, ha csúcskészülékről...

Márpedig a Media Markt 2018.05.31-ig tartó akciójában arról van szó. Használd telefonodért most akár 30 ezer forint kedvezményt is kaphatsz Samsung Galaxy S9 vagy S9+ vásárlása esetén.

Belegondoltál már, hány féle kiegészítőt és kelléket vehetsz 30 ezer fortinért? Autós töltő, kihangosító, bluetooth hangszóró, fejhallgató... és ez csak néhány ötlet a számtalan lehetőség közül, amikre a pénzedet fordíthatod. Ráadásul, ha elhatároztad, hogy olyan komoly gépre cseréled régi telefonod, mint a Samsung Galaxy S9 vagy az S9 plusz, akkor tényleg nem mindegy, milyen kellékeket szerzel be hozzá. Már rég szükséged lenne egy igazán jó autós töltőre? Szeretnéd végre rendes minőségben hallgatni a Spotify-t? 

Itt a lehetőség! Csúcs telefonhoz jó minőségű kiegészítő jár, te pedig most mindkettőt megkaphatod, ha a Media Marktban becseréled régebbi készüléked.

A részletekért kattints ide vagy a képre!

samsugn-galaxy-s9-media-markt

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.