Így alakítsd ki a tökéletes tanulósarkot a Praktikerrel Így alakítsd ki a tökéletes tanulósarkot a Praktikerrel

Hamarosan nem csak az általános és középiskolai oktatás, de az egyetemi félév is elindul. A sikeres tanév titka pedig talán nem is olyan meglepő, de a tanulásba fektetett megfelelő időtől és módszerektől függ. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy kialakítsunk egy olyan tanulósarkot, amely segít minket abban, hogy feladatainkat koncentráltan és produktívan tudjuk elvégezni. Ehhez hoztunk most néhány tippet a Praktiker íróasztal kollekciójának segítségével.

1. Motiváló környezet

Fontos, hogy úgy alakítsuk ki a tanuló- és a munkaállomásunkat, hogy a környezet egyszerre legyen inspiratív, ahol az elmélyült munkának adhatunk helyet, azonban ne legyen semmilyen zavaró tényező, ami esetleg hosszas percekre elvonhatná figyelmünket az adott feladatról. Éppen ezért a szürke, fehér vagy más monokróm színek és egy minimalista berendezés tökéletes megoldást nyújthat az ilyen helyzetekre.

Részletes ajánlatért kattints a képre vagy ide

2. Rendezett és praktikus

A rendezett munka kulcsa a rendezett környezet. Egy praktikus íróasztal magába tud rejteni mindent, amit éppen nem használunk, a többrétegű polcos megoldás pedig segít minket abban, hogy egy pillanat alatt megtaláljuk, amit keresünk. Így a munkafelületünk mindig tiszta és rendezett tud maradni. A megfelelő szemmagasságról és tartásról pedig egy ergonomikus formájú irodai szék gondoskodhat, amellyel gerincünk biztosan egészséges maradhat.

Részletes ajánlatért kattints a képre vagy ide

3. Kompakt és személyes

A megfelelő tanulósarokban mindennek megvan a maga helye, ahogy a személyes tárgyaknak, felszereléseknek is. A kreatív elméknek olyan kiegészítőket ajánlunk, amelyek segítenek minél inkább saját képükre formálni az adott környezetet. Egy ilyen íróasztalhoz szívesen ül le alkotni és gondolkodni az ember.

Részletes ajánlatért kattints a képre vagy ide

 

További termékekért látogass el a Praktiker oldalára.

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók Iroda akciók Cikk rovatoldalak Iroda Otthon akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.