JOY-napok a Praktikernél! JOY-napok a Praktikernél!

 

Újra JOY-napok a Praktikerben!

A Praktiker 2015 óta vesz részt a JOY-napokon. A shoppingünnep évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A JOY-napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonodra és kertedre az őszi megújulás, akkor látogass el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe, vagy a webáruházba és vásárolj olcsóbban a JOY kuponfüzettel. Ilyenkor 15%-kal olcsóbban tudod beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni!

Az idei JOY-napok 2019 őszén, november 7. és 10. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webáruházában is igénybe vehetik a JOY napokon biztosított 15% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab JOY kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

JOY kupon felhasználás áruházi vásárlás esetén:
*A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2019. november 7. és 10.  között egy alkalommal használható fel, 15%-os kedvezmény érvényesítésére jogosít. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze.

JOY kupon felhasználása a Praktiker webshopban:
*A kupon 2019. november 7. 0:00 és november 10. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék esetén érvényes. A kupon személyes átvétel esetén is érvényesíthető, viszont az átvétel a rendeléstől számított 5 napon belül kell, hogy megtörténjen.

Online kuponkód: JOY201911
A JOY kuponokhoz hozzájuthatsz a JOY novemberi számának megvásárlásával, továbbá megtalálhatod az Éva magazinban és a Playboy-ban.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.