Lakberendezési tippek a Praktikerrel Lakberendezési tippek a Praktikerrel

Egyre gyakrabban szembesülünk azzal a kihívással, hogy egy kisebb lakás alapterületével gazdálkodva kell berendeznünk otthonunkat. Azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a tágas és kényelmes terekről. Néhány kreatív praktikával ugyanis, rendkívül jól berendezhetjük a kisebb tereket is, nincs másra szükségünk, csak olyan multifunkcionális bútorokra, amelyek jól mutatnak lakásunk többi berendezésével együtt és jól kombinálható tárolószekrényekre, dobozokra, amelyekben minden dolgunkat rendezetten tarthatjuk. 

Praktiker bútorkínálatának köszönhetően ráadásul kedvezményes áron juthatunk hozzá számos lakberendezési tárgyhoz, szekrényekhez, komódokhoz, ágyakhoz és kanapékhoz!

Otthonunk egyik legfontosabb pontja természetesen a nappali és a hálószoba. Egy praktikus polcrendszerrel és tárolási lehetőségekkel rengeteg helyet spórolhatunk meg. Az iroda és gyerekszoba esetében szintén fontos, hogy az esztétikum mellett a praktikum is nagy szerepet kapjon. A világos színű bútorok optikailag tágítják a teret, ezek a könnyen kezelhető bútorok pedig remek tárolási felületet biztosítanak.

 

 

A jól kivitelezett tárolás természetesen a közös terekben is fontos, mint például a konyha vagy a fürdőszoba. Az egyszerű, letisztult stílust különleges textíliákkal, fali dekorációkkal dobhatod fel igazán.

 

Ezekkel az apró újításokkal biztosan nem kell majd úgy éreznünk, mintha egy szűkös és túlzsúfolt lakásban kellene élnünk alárendelve életünket a rengeteg felesleges holminak. Ráadásul a rendben tartott lakókörnyezet, a minimalista mégis otthonos dizájn soha nem megy ki a divatból, így az újonnan beszerzett bútorainkkal nyugodtan tervezhetünk több évre is.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.