Miért éri meg elektromos kerékpárt vásárolnod? Miért éri meg elektromos kerékpárt vásárolnod?

A városi közlekedésnek megannyi formája van, azonban ritka az, amikor egy közlekedési eszköz egyszerre kényelmes, egészséges napi sportoláshoz is, környezetbarát és még kedvezményes áron is beszerezheted. Ezért összegyűjtöttünk néhány szempontot, amiért szerintünk érdemes elektromos kerékpárt beszerezned a mindennapi közlekedéshez. 

1. Kényelmes

Az a kis plusz, ami az elektromos kerékpárban benne van, már segít abban, hogy ha esetleg jóval nagyobb felszereléssel indulnál neki egy napnak, könnyebben tudd cipelni a terhet, messzebbre juss és tovább bírd a mozgást. Így akkor sem fogsz leizzadni munkába menet, ha távolabbi célt tűzöl ki magadnak, hiszen az elektromos kerékpárral frissen és kényelmesen tudsz végigtekerni a nehezebb terepen is.

2. Hatékony mozgásforma

Elektromos kerékpáron talán észre sem veszed, de ugyanolyan aerob mozgásformát csinálsz, mintha biciklivel indulnál útnak, csupán könnyebb dolgod van. Egy hosszabb úton azonban akár jobban ki is ütközhetnek az e-bicikli előnyei, hiszen nem fáradsz el olyan hamar, sokkal messzebbre jutsz, és valószínűleg másnap is szívesebben pattansz majd nyeregbe, az újbóli mozgáshoz, mintha már kifáradva ülnél fel rá.

3. Környezetkímélő

Egy kutatás szerint azok, akik elektromos kerékpárral rendelkeznek, hajlandóak nagyobb távon is inkább ezt használni, például autó helyett. Mondanunk sem kell, hogy ez nem csak személyes fizikai és lelki egészségedre, de bolygónkra is elképesztően pozitív hatással van.

3+1. Most kedvezményesen szerezhetsz be egy, az igényeidhez illő elektromos kerékpárt.

Keresd a Praktiker webshopjában a leértékelt termékeket.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.