Mutatjuk a legjobb társasjátékokat az otthon töltött estékre! Mutatjuk a legjobb társasjátékokat az otthon töltött estékre!

Az otthon töltött esték is telhetnek szórakozással – ehhez nincs is másra szükség, mint egy jó társasra és hogy együtt játsszon a család!

A klasszikus Ki nevet a végén?, vagy éppen Monopoly típusú játékok helyett most mutatunk három olyan újhullámos társast, melyek a család minden tagját az asztal köré ültetik. Ráadásul mindegyik rendkívül interaktív is, így igazán szórakoztató, pörgős élményt nyújtanak.

Mind biztonságosan megvásárolható a Reflexshop oldaláról.

Kaméleon

Kinek van igazi pókerarca? Ebben a játékban kiderül! A Kaméleon lényege az, hogy a társaságban mindenki tud egy titkos szóról, kivéve egy játékos: a Kaméleon. Neki azonban el kell hitetnie a többiekkel, hogy ő is ismeri a titkos szót, nehogy lebukjon, hogy ő a Kaméleon.

Concept

A Concept az Activity alapelvéből indul ki, azonban sokkal összetettebb, kreatívabb, és ezáltal szórakozatóbb formában valósítja meg mindezt. A játékban különböző motívumokat ábrázoló kártyák segítségével kell elmutogatni kifejezéseket, szólásokat, vagy éppen filmcímeket.

Dixit

Mennyire tudtok egymás fejével gondolkodni?

A játék során minden körben egy új játékosra kerül a Történetmesélő sora. A Történetmesélő választ egy kártyát a kezéből és elmond egy szót vagy mondatot, melyre a kártyáról asszociál. Ezután a többi játékos is mind választ egy kártyát a sajátjai közül úgy, hogy azokat senki se lássa. A kártyákat összekeverik, majd felfedik, és a játékosoknak ki kell találniuk, hogy melyik kártya volt a Történetmesélőé.

Egy igazán izgalmas aszociációs játék, melynek gyönyörű, festményszerű kártyái már önmagukban is megérik a beszerzését.

Az összes játékot megrendelheted online itt.

Kellemes játékot kívánunk!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók Játék Kikapcsolódás akciók Társasjáték Akciók & Hírek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?