Nagy adventi naptár kalauz! Nagy adventi naptár kalauz!

Lassan elkezdődik az adventi készülődés időszaka. 

Karácsonyi díszbe öltöznek a boltok, az otthonunk és elkezdődnek a karácsonyi vásárok. December elsejétől pedig minden nap kinyithatunk egy ablakot az adventi kalendáriumunkból. 

Elhoztuk Nektek az idei év legtrendibb adventi kalendáriumait, amikkel garantáltan feldobhatod az ünnepi várakozás időszakát!

 

The Body Shop Prémium adventi kalendárium    Ára: 45900Ft

Legkülönlegesebb és legexkluzívabb The Body Shop adventi kalendáriummal lepd meg azt, akire a legjobban ráfér a mindennapi kényeztetés és mosolygás! 

 

 

The Body Shop Deluxe adventi kalendárium    Ára: 31900Ft

Ezt az igazán kényeztető és elbűvölő Deluxe adventi kalendáriumot a régi szép idők és az angliai Brighton utcái ihlették. 25 dobozkájában az év The Body Shop kedvenceit és különleges karácsonyi meglepetéseket találsz, hogy tetőtől-talpig csodálatos legyen a várakozás. Minden napra tartogat egy különleges tényt egy sikeres nőről is, hogy folyamatosan motivált legyél, ha pedig megfordítod a kiürült dobozkákat, egy bűvös képet kapsz majd! Többek között Kókuszos testradírt, C-vitaminos fátyolmaszkot és Aloe nyugtató nappali arckrémet is rejt magában!

 

Yves Rocher adventi kalendárium   Ára:12900Ft

24 felfedezésre váró meglepetés, mely végigkíséri a karácsony ünnepéig vezető meghitt várakozáson. Haj- és testápoló termékek, arcápolók, parfümök és sminkek sora várja, hogy egy kis plusz örömöt csempészhessen e gyönyörű időszak napjaiba. Ráadásul az egyes termékek dobozkái minden oldalról díszítettek, esztétikusak, így akár ajándékozásra, akár a házban elhelyezve is újra felhasználhatóak,  csökkentve ezzel a hulladék mennyiségét, támogatva környezetünket.

 

Villeroy and Boch adventi kalendárium   Ára:126200Ft

A Christmas Toys kollekció nagyszerűen kombinálja a nosztalgikus pillanatokat a modern designnal és teremt ünnepi csodaországot otthon. A karácsonyhoz tartozó minden jelenetet és szereplőt felvonultató készletben fellelhető a karácsonyi vásár, a Télapó és és a Hóember motívuma egyaránt. Élje át újra a gyermekkor várakozással teli időszakát és fedezzen fel 24 napon keresztül minden reggel egy újabb porcelán figurát, amit a fiókos szekrényből húzhat ki. A legjobb mindebben: hogy a fellelt díszeket a szetthez tartozó porcelán karácsonyfára aggathat – sőt, akár a valódi karácsonyfára is felteheti őket egy selyem masnival átkötve.

 

 

The Ritual adventi kalendárium   Ára:28950Ft  

Legyen ünnep a karácsonyi várakozás: bonts ki egy-egy ajándékot minden nap és élvezd a magadnak szentelt időt ezzel az adventi naptárral! 

 

 

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók Cikk rovatoldalak Karácsony Akciók Akciók & Hírek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?