Ne cseréld le a teljes ruhatárad! – TOP 10 kiegészítő a hideg napokra Ne cseréld le a teljes ruhatárad! – TOP 10 kiegészítő a hideg napokra

Jöjjön egy összeállítás a szezon TOP 10 kedvencéről, amelyekkel nem csak a zord téli reggeleket tudod majd könnyebben átvészelni, de garantáltan felforrósíthatod magad körül a bulik hangulatát is. Ráadásul a legtöbb darabot akciósan is megkaparinthatod a Black Friday alkalmával. Figyeld jövő héten az üzletek akcióit!

 

1. Műszőrme gallér

Évtizedekig a szőrmebundák számítottak az egyik legelegánsabb női ruhadarabnak, különösen a fagyos téli hónapokban. Az utóbbi években szerencsére egyre több neves ruhatervező cég dönt úgy, hogy nem használnak termékeikhez állati szőrmét, azonban ez nem azt jelenti, hogy le kéne mondanunk a kifinomult eleganciáról. A MANGO puha műszőrme gallérjaival kiegészítve bármelyik egyszerű kabátban úgy érezheted magad, mint egy múlt századi díva.

mango-szőrmesál-kék-női

2. Rojtok

Az idei őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágerei a rojtos kiegészítők. A Bershka fülbevalói például egészen biztosan vidámságot tudnak majd csempészni a hosszú téli napokba is. Kombináld őket bátran egy-egy statement nyaklánccal, ha pedig visszafogottabb hatásra vágysz, egyszerű fekete ruhával egy elegáns buli kiegészítőjeként is megállják helyüket.

bershka-fülbevaló-rojtos-női

3. Kitűzők

A bohém stílus további elengedhetetlen kellékei idén a különböző felvarrók és kitűzők. Ezekkel a romantikus hangulatú pinekkel bármelyik unalmasnak tűnő kabátodat, vagy dzsekidet feldobhatod, keresd őket a Bershka polcain!

bershka_kituzo_viragos

4. Virágos ruhák

Ha az Erdem és a H&M közös kollekciójáról le is maradtál, idén télen akkor sem kell lemondanod a virágos ruhák üde, vidám hangulatáról. Mindannyiunk legnagyobb örömére idén a téli szezont is meghódítják a romantikus, óriási virágokkal díszített darabok.

HM_ruha_viragos

5. Csillogás minden mennyiségben

Ha tél, akkor karácsony, ha karácsony akkor pedig csillogás minden mennyiségben. Idén nyugodtan csempéssz ünnepi hangulatot hétköznapi outfitedbe is, ez az aranyszínű körömlakk például tökéletes választás lehet a Mohitotol.

mohito_aranyszinu_koromlakk

6. Bársony

A hideg idő hangulatához remekül illeszkedik bármi, ami egy kis melegséget varázsol a napunkba. A bársonyból készült kiegészítőkkel egészen biztos, hogy nem fogsz majd fázni, és még elegánsak is, ahogy az F&F fekete bársony táskája.

FF_fekete_barsony_taska

7. Kockák

Idén újra hódít a retró stílus, elő a kockás kabátokkal és kiegészítőkkel, a MANGO lapos sarkú cipője tökéletes választás lehet ha elegáns kiegészítőre vágysz.

mango_cipo_kockas

8. Sárga kiegészítők

Felejtsd el az unalmas fekete és szürke kiegészítőket, az idei év egyik divatszíne a sárga, legyen akár okker vagy kanári, ezen a télen bátran játszhatsz a színekkel! Ez a puha sál a Promodtól nem csak a hangulatodat, de a megjelenésedet is ragyogóvá varázsolja.

promod_sa_sarga

9. Lakkozott cipők

A lakkozott lábbelik idén is hódítanak. A Bershka kínálatában kedvedre válogathatsz az elegáns cipők között. Ez a lakkcsizma például biztosan felkelti mások figyelmét is és még a lábad sem fog fázni benne.

bershka_lakkcsizma_fekete

10. Csipke

Ha pedig valami igazán romantikus kiegészítővel szeretnéd feldobni az outfitedet, akkor válaszd a Zara csipkés harisnyáit.

zara_harisnya_csipke

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
H&M Tesco Mango

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 3 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Táska Kiegészítők Tárca Divat Sál, kendő

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.