Praktikus ajándék – nem csak férfiaknak! Praktikus ajándék – nem csak férfiaknak!

A modern technológia korszakában nem tudunk létezni a mobiltelefonunk nélkül. Ezen olvassuk a híreket, ezen kommunikálunk a világgal, és sokunknak az egyik legfontosabb munkaeszköz is egyben.

Éppen ezért mindig nálunk van, szinte folyamatosan, megállás nélkül használjuk. Ez a folyamatos használat viszont azt generálja, hogy naponta akár többször is lemerülés közeli állapotba kerül eszközünk, és általában a legváratlanabb helyzetekben tér pihenőre és hagy magunkra, nincs mindig időnk felkészülni rá.

Ahhoz, hogy ezeket a váratlan helyzeteket elkerülhessük, egy szuper terméket ajánlok figyelmetekbe.

Ez pedig nem más, mint ez a rendkívül praktikus kis háztartási kiegészítő, a 4 az 1-ben töltő és csatlakozóaljzat a LEGRAND-tól.

legrand-4-az-1-ben-töltő-és-csatlakozó-aljzat-praktiker

Talán most a férfiak némi előnyt élvezhetnek e szerkezet fontosságának a megértésében, hiszen ők azok, akik nyomon követik a legújabb műszaki cikkeket és technológiai trendeket. Bár kivételesen ezt a szuper töltő-kombinációt ezentúl remélem hölgytársaim is felfedezik, hiszen rendkívül praktikus és még a táskánkban is elfér.

Legjobb tulajdonsága a multifunkcionalitás, tehát egyszerre több mindenre is használhatjuk. A dugaljba csatlakozhatjuk a kávéfőzőt, porszívót, számítógépet stb., és mindeközben akár egyszerre két telefont, laptopot is tölthetünk az USB kábelen keresztül.

Hát nem fantasztikus?

Tehát nem kell elmászkálni a lakás egyik feléből a másikba, hogy töltsük a telefonunkat akár kávéfőzés alatt, hiszen egyszerre több dolgot is végezhetünk ugyanabban a térben.

Ez nem csak praktikus, hanem rendkívül kényelmes is, mert nem kell a konnektorokat keresgélni az adott helyiségben – főleg ha éppen számunkra idegen helyen tartózkodunk.

Ha nincs kisasztal vagy egyéb tároló a konnektor mellett, ahová éppen tehetnénk a töltött eszközt, a terméken lévő előre kialakított helyen könnyen elhelyezhető pl. a töltés alatt álló telefon, így az mindig kéznél van, nem kell azon izgulni mikor esik le.

legrand-4-az-1-ben-töltő-és-csatlakozó-aljzat-praktiker

A termékhez biztosított a méretre állítható USB kábel, így ez is mindig magunkkal vihető.

Még egy jó hírem van! MOST AKCIÓS ÁRON szerezheted be országszerte a PRAKTIKER üzleteiben és a webshopban április 19-ig!

Mindig nagy gondban vagyok, ha édesapámnak vagy a barátomnak ajándékot kell beszereznem, de úgy érzem, ezzel a LEGRAND termékkel megtaláltam a tökéletes húsvéti ajándékot számukra.

Itt találsz egy rövid termékbemutató videót:

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.