Romantikus tálalás a H&M home-tól Romantikus tálalás a H&M home-tól

Az igazi nyári idő beköszönte egyet jelentenek a romantikus kültéri vacsorákkal, és végre elérkezett az esküvői szezon is.

Ha idén szervezel esküvőt, vagy csak szeretnéd tökéletessé tenni a pároddal, családtagjaiddal töltött étkezéseket, a H&M home jóvoltából mindezt megengedhető áron teheted meg. 

Az idei trendekben ismét hódítanak a visszafogott, mégis hangsúlyos aranyozott részletek. Figyelj rá, hogy ezek a hangulatos kiegészítők mindig egyensúlyban legyenek a terítés során. Egy fehér, vagy natúr színű textília tökéletes párja lehet a feltűnőbb evőeszközöknek, és aranyozott részletekkel díszített étkészletnek.

A régimódi pezsgőspoharak egyszerre árasztanak magukból letisztultságot, és romantikus harmóniát. Mixeld őket bátran sokféle üvegpoharakkal és kancsókkal, arra azonban figyelj, hogy színűkben egyezzenek, a legjobb választás ilyenkor is egy egyszerű fehér színű üveg, texturált mintákkal.

A tavaszi virágbaborulást ünnepeld egyedi textíliákkal. A terítő és szalvéta színei visszaköszönhetnek apróbb kiegészítőkben, mint például egy áranyalataiban harmonizáló mécsestartó vagy pohár. Az összképet pedig egy kontrasztos virágcsokorral teheted teljessé.

További inspirációkért irány a H&M home oldala!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.